Review Sistem Jualan Pro (SJP)

Saya rasa bersalah kalau tidak kongsikan peluang ini. Al-maklumlah zaman sekarang ini hidup semakin mencabar untuk kos sara hidup. Sekarang telah masuk tahun 2020. Bagi mereka pantas mengambil peluang, dia akan maju ke hadapan.

Perkongsian teknik menjana komisen dari bisnes affiliate cukup banyak di luar sana. Anda search sahaja di Google dan lihat berapa banyak peluang menjana pendapatan dari bisnes affiliate.

 

Bisnes TANPA Produk

Wujud kah bisnes TANPA produk ?

Satu penipuan sebenarnya sekiranya buat bisnes tanpa produk. Bisnes apa pun PERLU ada produk. Cuma dalam bisnes affiliate, kita TAK PERLU sediakan produk sendiri.

Terdapat beberapa pra-syarat yang perlu ada sekiranya anda ingin menyertai bidang seperti ini. Saya telah kongsikan 5 perkara terpenting sebagai ejen ataupun pemasar affiliate di mana ia sangat penting untuk dihadam.

 

Review Sistem Jualan Pro

Sedikit perkongsian review dari saya tentang sistem ini.

1) Sistem Funnel

Jualan akan berlaku secara automatik. Di bawah adalah rajah proses Sistem Jualan Pro untuk gambaran lebih mudah.

sistem-jualan-pro

Tugas sebagai ejen affiliate hanyalah mempromosi link affiliate yang telah disediakan dalam sistem SJP. Lebih ramai pelawat yang mendaftar dalam sistem database SJP anda, semakin meningkat komisen anda.

Sistem follow up yang telah diaturkan oleh pemilik sistem SJP iaitu Tuan Rahman Basri cukup efektif. Hampir 100% keberkesanannya jualan pasti berlaku sehingga saya berjaya menjana RM500 sepanjang saya mempromosi sistem SJP ini walaupun secara santai.

 

2) Komisen Berganda (Sistem 2-tier)

jualan-pro

Bukan MLM !

Ya…Sistem Jualan Pro BUKAN sistem MLM tetapi anda berpeluang menjana komisen secara pasif. Sistem 2-tier yang diperkenalkan memberi keunikan dari segi komisen berbanding program-program affiliate tempatan yang lain. 

Jika anda biasa dengan konsep MLM, maka anda akan tahu kelebihan sistem seperti ini. Untuk maklumat lanjut, anda boleh KLIK SINI !

 

3) Support MANTAP

Agak rugi sekiranya setelah kita membeli sesuatu produk tetapi tiada support dari pemilik produk.

Bagi pandangan saya, pemilik Sistem Jualan Pro telah melakukan yang TERBAIK untuk semua studen terutamanya. Beliau sendiri yang akan memberi support terus kepada ejen affiliate untuk sebarang persoalan tentang SJP.

Support channel yang sedang aktif adalah di Telegram. Beliau pasti akan menjawab setiap persoalan ejen affiliate. Saya berpandangan dengan yakin bahawa founder sistem ini pasti membantu ejen affiliate menjana komisen walaupun anda zero ilmu bisnes affiliate.

 

4) Training

Bab training sangat penting dalam apa jua cabang bisnes affiliate seperti ini. Kalau tiada training yang betul bagaimana ingin memperkenalkan Sistem Jualan Pro ini bukan !

Pada pandangan saya, training lengkap boleh di access secara video melalui platform khas sebagai member SJP. Langkah demi langkah diajar supaya anda faham tentang sistem ini.

Sistem ini terbukti berkesan boleh membantu newbie untuk turut menjana komisen bisnes affiliate walaupun zero ilmu.

Antara training yang terbaik dan diajar percuma kepada ahlinya adalah strategi langkah demi langkah bagaimana tambah pelanggan melalui blog

Setelah mengikuti training ini kelak, anda pasti mampu dan yakin dengan Sistem Jualan Pro sebagai salah satu pendapatan pasif anda pada tahun ini. InsyaaAllah.

 

5) Marketplace Khas

Anda tak perlu risau tentang produk. Sistem ini telah menyediakan produk-produk digital untuk anda promosi. Marketplace SJP ini disediakan khas  bagi mereka yang berjaya menyertai sistem ini.

Untung sebanyak 40% bagi setiap produk bakal diberikan kepada anda kelak.

Anda bayangkan sekiranya anda berjaya menjual produk berharga RM100, komisen sebanyak RM40 akan masuk ke dalam akaun bank anda TANPA anda sedari.

Anda boleh terus menjual produk-produk ini, namun…

..sekiranya anda tidak mahu buat apa-apa pun tidak mengapa, pasti jualan produk di marketplace akan berlaku kelak. Jualan ini berlaku kerana sistem follow up tadi akan menolong anda mempromosi produk-produk di dalam Sistem Jualan Pro.

Mudah bukan !

 

Kesimpulan

Seperti saya katakan pada awal perenggan di atas, tahun ini merupakan tahun paling mencabar dari sudut ekonomi. Ambil peluang yang ada ini demi mengecilkan jurang kos sara hidup.

Kalau bukan sekarang, bilakah lagi anda perlu buat keputusan ?

Sila DAFTAR secara PER.CUMA untuk anda turut sama menyertai Sistem Jualan Pro ini sekarang – KLIK SINI !

 

strategi 6 angka bisnes affiliate

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *