software-robot-fesbuk-fboom

Masih wujudkah software robot fesbuk yang tidak melanggar terma dan syarat Facebook ? Dah banyak juga software yang saya telah gunakan untuk menjadikan urusan pemasaran di platform sosial media ni. Macam-macam dah digunakan. Ada yang percuma dan ada juga yang berbayar.

Pengalaman saya kena block dengan Fesbuk lagilah. Memang menyakitkan. Saya rasa anda juga turut berpengalaman kena block kan. 

Walaupun begitu saya masih tidak putus asa membeli software apa yang boleh membantu memudahkan urusan saya dalam perniagaan. Boleh dikatakan banyak juga modal saya telah habiskan mencuba satu-satu software auto fesbuk yang berkesan.

Kebanyakan software yang saya telah cuba dikeluarkan oleh developer dari luar negara. Ada juga software auto fesbuk yang terbaik tetapi apabila telah melanggar terma dan syarat, maka lenyap langsung developer. Rugi saya ketika tu.

Pada post kali ini, saya ingin berkongsi kepada anda satu software robot fesbuk terbaik masa kini untuk anda cuba kaji dulu keberkesanannya. Adakah software ini mempunyai potensi membantu bisnes anda ?

 

Solvy Robot Fesbuk

Software ini sedang saya gunakan hampir 6 bulan dan saya ingin berkongsi kepada anda kenapa anda perlu turut serta bersama saya untuk mencuba software robot fesbuk ini. Saya antara pengguna terawal sebelum versi software ini menjadi lebih terkenal kini. Ya ! Sekiranya anda baru tahu nama berkenaan software Solvy Robot Fesbuk ini, maka anda akan menjadi pengguna versi yang terkini dan lebih powerful.

Solvy Heroes ini sebenarnya merupakan satu jenama untuk pengeluaran 2 produk software yang berkualiti tinggi untuk mengautomasikan jualan di Facebook dan juga WhatsApp. Fokus mereka memang pada mulanya untuk membantu peniaga-peniaga online di Malaysia sahaja. Tetapi kini tanpa disangka rupa-rupanya software mereka ini juga diminati oleh pengguna dari Singapura dan Indonesia. 

Sebenarnya terdapat beberapa software lagi yang mereka bakal lancarkan. Tetapi disebabkan mereka menekan kualiti bagi kedua produk software terawal mereka, mereka cuba memberi support yang terbaik untuk para pelanggan mereka.

FBOOM adalah nama salah satu produk keluaran Solvy Heroes. Saya akan cuba kongsikan beberapa kelebihan software ini kepada anda yang tercari-cari software yang selamat, padu dan memberi kesan kepada jualan anda kelak. Sila baca pada perenggan seterusnya…!

 

7 Fungsi Premium FBOOM

Pasti anda keliru kan…kenapa sekejap saya sebut Solvy Robot Fesbuk, lepas tu Solvy Heroes dan sekarang FBOOM. Sebenarnya tiada beza cuma Solvy Heroes tu adalah satu jenama beberapa usahawan yang pakar dalam bidang pemasaran, pakar software dan usahawan yang berpengalaman luas. Solvy Robot Fesbuk dan FBOOM pula adalah nama software untuk robot Facebook. 

Jadi untuk point seterusnya adalah 7 fungsi premium FBOOM yang patut anda tahu.

 

1) Auto Post Content Group (POWER)

Anda boleh kongsikan post ke dalam group anda sertai. Mungkin agak biasa bagi anda yang berpengalaman menggunakan fungsi auto software kan. Melalui fungsi ini organic reach anda akan meletop dan viral di fesbuk. Set dan tekan jer untuk automasikan sharing post anda. Selamat dan efektif !

 

2) Auto Inbox Friends

Engagement dengan rakan FB jadi lebih mudah. Extract je list rakan fb dan dah boleh mesej dorang dengan mudah tanpa perlu PM dorang satu persatu.

 

3) Auto JOIN Group

Masukkan keyword grup apa anda nak join. Walla! terus je keluar grup yang anda nak. Tekan start terus FBOOM joinkan anda masuk dalam grup tu. Senangnya hidup !

 

4) Auto ADD Friends

Tambah rakan fb yang targeted barulah senang nak jual pada orang yang sama interest dengan produk yang anda nak jual.

 

5) Auto SHARE Post ke Group

Post ke group FB dengan mudah. Sedut senarai grup dan pilih grup mana anda nak hantar iklan. Sekali klik je setel! Anda jugak boleh SCRAP GRUP LIST. Masukkan keyword grup apa anda nak terus fboom cari grup tersebut. Senangnya hidup !

 

6) Auto COMMENT

Komen di setiap posting anda supaya closing dapat dibuat dengan mudah. Dengan menggunakan fungsi ini, akaun FB anda lebih meyakinkan dan dengan senang hati setiap post anda akan dinaikkan di Newsfeed FB anda.

 

7) Auto LIST MarketPlace (POWER)

Buat listing dan terus upload. Sekali klik je anda dah ada produk di Marketplace fesbuk. Tambah lagi channel jualan anda. Tak perlu dah listing cara manual yang memenatkan.

 

Video Pengenalan FBOOM

Itulah 7 fungsi premium yang ada dalam software FBOOM. Demi kefahaman anda saya kongsikan pula video pendek macam mana FBOOM ini berfungsi. Sila tekan butan PLAY untuk menonton !

Sampai sini dululah perkongsian saya pada post kali ini. Sebenarnya ada lagi kelebihan lain yang saya nak kongsikan tentang software FBOOM kepada anda. Saya rasa cukuplah setakat ni dulu. Sampai jumpa lagi pada post yang lain. InsyaAllah.

Sekiranya anda berminat nak baca secara lanjut tentang software FBOOM ini dan mungkin manalah tahu anda berminat nak cuba software ini, sila KLIK SINI !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *