Tambah Kemahiran Mempromosi Mengikut Peredaran Zaman Menggunakan Teknik Legend di Sistem Jualan Pro

Salam hormat kepada pembaca blog rasmi saya ini. Jika anda seorang peniaga secara online dan menghadapi masalah sukar menghasilkan jualan yang menguntungkan, mungkin apa yang saya kongsikan ini bakal membantu anda.

Berniaga secara online ni bukanlah semudah yang disangka. Tetapi kalau kita tahu caranya, insyaAllah pasti yang sukar menjadi mudah.

Apa yang penting adalah apakah matlamat kita melakukan bisnes online di internet.


3 Persediaan WAJIB Bisnes Online

Sebelum saya melangkah lebih jauh, izinkan saya berkongsi kepada anda tentang persediaan bisnes yang WAJIB ada sebelum melakukan bisnes online. Saya terangkan serba ringkas sahaja.

  1. Produk

    Nak berniaga kita perlu ada produk. Kita boleh menjual produk sendiri atau produk orang lain.

    Dropship adalah satu pilihan yang baik untuk usahawan yang baru memulakan bisnes.

  2. Platform

    Kita perlu menetukan lubuk untuk kita melakukan bisnes. Pilih tempat untuk bisnes yang ramai orang berkumpul. Platform paling popular di Malaysia khususnya adalah di Facebook.

    Terdapat pelbagai platform lain seperti forum, instagram dan lain-lain.

  3. Promosi

    Aktiviti pemasaran sangat penting untuk bisnes apa jua pun. Cuba lihat cara ceti haram (ah long) buat promosi. Mereka edarkan kad, pamplet ke merata-rata tempat.

    Pemasaran adalah aktiviti terpenting dalam bisnes. Kuasai ilmu pemasaran sebaik-baiknya dan kembangkan bisnes dan praktikkan semua ilmu yang ada.

Konsep di atas yang saya gelarkan konsep 3P ini, kalau kita faham kita akan fokus buat untuk apa sahaja bisnes yang anda lakukan.

Sistem Jualan Pro 4.0

Inilah yang saya nak kongsikan kepada anda. Salah satu sistem untuk anda jana pendapatan pasif melalui satu platform yang dinamakan Sistem Jualan Pro 4.0 (SJP4.0).

Kenapa ada nombor 4.0 ?

Sistem terkini serta terbaru yang telah dinaik taraf oleh pengasas sistem ini iaitu Tuan Rahman Basri. Anda bakal dibantu dengan sistem jualan secara automatik di mana anda tak perlu buat apa-apa melainkan sebarkan link affiliate anda.

Semua kerja pemasaran hanya sistem SJP4.0 yang akan buat. Anda bayangkan betapa senang nak jana pendapatan dari sistem ini.

Bagaimana Sistem Jualan Pro 4.0 Membantu Jualan ?

Sistem ini buat kerja promosi mengikut langkah-langkah seperti proses aliran di bawah ini.

  1. Tugas anda hanya perlu promosi link affiliate anda sendiri (jangan sampai promot link orang lain pulak…rugi nanti). Anda promosi sahaja di mana-mana platform di akaun sosial media anda. Teknik nak iklan pun diajar kelak. Anda tak perlu risau.

  2. Kemudian mereka akan daftar maklumat seperti NAMA dan EMAIL untuk sistem ini hubungi mereka. Objektif pada langkah ini adalah untuk kumpul database. Lagi ramai yang daftar melalui link affiliate anda, lagi banyak potensi komisen yang anda akan hasilkan.

  3. Sistem ini akan follow up prospek yang telah mendaftar di bawah link affiliate anda. Anda tak perlu fikirkan macam mana sistem ini follow up. Semuanya akan dilakukan oleh Sistem Jualan Pro 4.0 (SJP4.0)

  4. Jualan Produk secara senyap berlaku pada langkah ini. Anda hanya menunggu komisen masuk ke dalam bank akaun anda. InsyaAllah.

Anda nampak tak…. betapa mudah kerja yang anda perlu lakukan untuk menjana pendapatan di internet. Anda hanya perlu buat jer. Kongsikan link affiliate anda kepada rakan dan kenalan anda dan terus jana pendapatan.

Sistem 2 tier – Inilah yang menarik dalam Sistem Jualan Pro terbaru ini. Anda layak menjana komisen dari mereka yang sertai SJP4.0 di level bawah anda. Jika mereka berjaya mendapatkan hasil jualan, anda turut dapat komisen. Menarik kan !

Jika anda yang biasa dengan MultiLevel marketing anda faham sangat dengan Sistem 2 tier ni. Tetapi ingin saya tekankan Sistem SJP4.0 bukanlah bisnes multilevel marketing. Anda BUKAN duduk diam dan makan komisen orang bawah sahaja. Anda perlu juga buat kerja jika ingin menjana pendapatan pasif.

Testimoni Sistem Jualan Pro 4.0

Takkan saya cerita kosong kan. Bagi membuktikan bahawa SJP4.0 sebenarnya boleh bantu anda menjana pendapatan secara sampingan. Zaman sekarang ini…ekonomi semakin mencabar. Kalau tak buat persediaan untuk ‘back up plan’ susah juga. Jadi inilah salah satu peluang yang saya sangat syorkan anda sertai buat masa ini.

Bagi meyakinkan anda, berikut adalah beberapa testimoni dari website SJP4.0. Ada banyak lagi sebenarnya. Cukuplah saya kongsikan 3 testimoni ini sahaja.

Kesimpulan

Bagi saya Sistem Jualan Pro 4.0 merupakan platform untuk anda BELAJAR dan JANA (Learn & Earn) pendapatan pasif yang telah dikemaskini mengikut peredaran zaman. Malah sistem ini adalah antara sistem terbaik untuk anda menjana pendapatan sampingan secara online walaupun hanya duduk di rumah.

Pengalaman saya yang pernah belajar dari usahawan internet antarabangsa juga sebenarnya menggunakan teknik pemasaran yang sama seperti mana Tuan Rahman Basri lakukan. Ini bermakna teknik pemasaran dalam Sistem Jualan Pro 4.0 ini adalah ‘PROVEN’ method.

Jika anda berminat dan ingin tahu secara lanjut tentang peluang dalam sistem ini, sila layari JUALANPRO.NET sekarang !

About the author: Azeri

Seorang usahawan online yang mengimpikan kebahagian yang hakiki di dunia dan akhirat.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *