Review Video Case Study 10K – Ticer Faz (Edisi Raya)

Assalamualaikum rakan pembaca sekalian. Terima kasih kerana sudi membaca blog saya ni. Perkongsian saya pada kali ini adalah tentang satu produk yang saya telah milikinya untuk projek hari raya tahun ini iaitu Video Case Study 10K – Edisi Raya yang dihasilkan dari air tangan Ticer Faz.

Produk ini adalah merupakan pengalaman sendiri Ticer Faz menghasilkan jualan RM10,000 pada musim Ramadhan tahun lepas untuk tujuan mengumpul duit raya di mana ketika waktu itu baki duit dalam akaun bank beliau hanya tinggal RM200 sahaja ketika itu. Itulah asbab tercetusnya produk panduan ini.

 

Walk The Talk

Produk ini bukan biasa-biasa untuk dikongsikan sebenarnya. Panduan ini adalah rahsia yang disimpan oleh beliau hasil dari pengalaman Ticer Faz sendiri. 

Keunikan yang ada dalam produk ini adalah dari segi teknik menjana pendapatan secara online yang telah terhasil daripada “try dan error” dan kaedah jualan yang ditunjukkan adalah lain daripada yang lain.

Mungkin dalam minda anda berkata, “Ye tak yer ke ni !

Buat pengetahuan anda, saya pernah kongsikan secara detail tentang produk ini pada post yang lepas bertajuk Nak Kumpul Duit Raya Gaya Ticer Faz ?

 

 

3 Sebab Kenapa Anda Perlu Dapatkan Video Case Study 10K ini

  1. Tutorial Secara VIDEO – Anda akan diberi satu access link istimewa sekiranya anda membeli produk ini. Link itu akan membawa anda ke satu laman web video tutorial. Terdapat lebih 15 siri video dan akan dikemaskini secara istimewa untuk pembeli. Anda boleh ulang tayang untuk anda lebih faham dan praktik ilmu dalam panduan ini. Satu pelaburan yang berbaloi kelak !

  2. Teknik Pemasaran PERCUMA – Anda akan diajar cara melakukan pemasaran menggunakan kaedah percuma sahaja. Ini yang best sebenarnya. Bagi anda yang tiada modal permulaan untuk berniaga, panduan ini sangat membantu. Anda TIDAK PERLU sediakan produk. Semua akan diajar kelak.

  3. Update PERCUMA – Semestinya pelaburan anda kali ini lebih berbaloi. Anda tak perlu risau tentang teknik promosi produk yang mungkin ‘out to date’. Ticer Faz akan mengemas kini video tutorial untuk teknik promosi terbaru yang beliau praktikkan terlebih dahulu dan terbukti berkesan. Ini jaminan beliau.

 

Sebenarnya ada lagi beberapa kelebihan yang saya nak kongsikan dalam blog ini. Tapi disebabkan saya juga baru memiliki produk beliau dan ingin mula praktikkan ilmu beliau, saya rasa cukup setakat ini dulu perkongsian saya. Sekiranya panduan Video Case Study 10K ini membantu anda, sila kongsikan kepada rakan anda.

Andai dalam hati anda mempunyai rasa berminat untuk mendapatkan produk ini, sila dapatkan – DI SINI !

Sekian dulu. Jumpa lagi pada post yang lain. InsyaAllah.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *