Affiliate Method – Panduan Mantap Jana Income Dari Bisnes Affiliate

Salam hormat kepada anda. Tahun 2020 sudah menjelma. Apa perancangan anda untuk tingkatkan ekonomi. Al-maklum lah semakin lama kos kehidupan semakin lama semakin mahal. 

Jika anda membaca post ini maksudnya anda memang berminat dengan bisnes affiliate tetapi anda tak tahu bagaimana cara untuk menjana pendapatan konsisten dalam affiliate.

Saya merasa terpanggil untuk berkongsi review saya tentang satu panduan mantap tentang cara menjana income dari bisnes affiliate. Bukan mudah saya nak menulis perkataan ‘mantap’ kalau ia bukan benar-benar boleh membantu anda menjana pendapatan darinya.

Alhamdulillah saya telahpun memiliki Affiliate Method dan sedang menelaah beberapa siri video tutorial tentang cara seorang pakar usahawan internet yang saya ikuti sejak mula saya berkecimpung dalam dunia bisnes internet. Nama beliau ialah Haji Rahman Basri. Anda kenal ?

Panduan yang dikeluarkan kali ini oleh beliau merupakan taktik ataupun kaedah terkini yang beliau sendiri praktikkan dan terbukti menjana pendapatan berterusan dan lumayan. 

Mungkin anda pernah menjana pendapatan dalam bisnes affiliate. Tetapi bagaimana cara untuk menjadikan pendapatan yang dihasilkan secara konsisten. Pasti ada teknik rahsianya kan.

Tahun ini mungkin tahun yang sesuai untuk anda grab panduan ini dan mula praktikkan ilmu yang akan dibongkarkan kepada anda kelak. Anda akan terkejut dengan idea ataupun teknik yang diajar kelak. 

 

Review – Affiliate Method

Berikut adalah review saya tentang Affiliate Method – Strategi Praktikal Bisnes Affiliate.

1) Tutorial Video

Terdapat 26 siri video penerangan dari Basic sehingga tahap Advance. Penjelasan langkah demi langkah yang diterangkan oleh beliau sangat jelas dan padu. Anda mudah faham untuk ikut mempraktikkannya. 

Sekiranya anda membelinya nanti saya nasihatkan, anda tulis setiap point yang dijelaskan kelak sebagai rujukan dan mempercepatkan proses pembelajaran.

2) Group Support

Inilah yang menarik. Anda boleh bertanya sekiranya anda tidak faham dan tidak tahu cara bagaimana ingin praktik setiap ilmu yang diajar kelak. Anda boleh bertanya dengan beliau di FB Group dan Telegram.

Pengalaman saya yang berpengalaman membeli produk Haji Rahman Basri dan berkomunikasi dengan beliau, respon yang diberikan agak cepat. Kelewatan mungkin berlaku jika terlalu sibuk dan telalu ramai pembeli yang bertanya.

3) Teknik Hasil Jualan Cepat dan Konsisten

Inilah yang kebanyakan usahawan online mahu sebenarnya. Pasti anda juga teringin menjana pendapatan secara cepat dan konsisten bukan. Terdapat banyak panduan diluar sana mengajar cara menghasilkan jualan secara cepat tetapi tidak  kepada pendapatan yang konsisten. Bukan tiada langsung tetapi sangat jarang. Tetapi di Affiliate Method, anda berpotensi menjana income secara cepat dan konsisten.

4) Bayaran Sekali Seumur Hidup

Ada sebahagian produk diluar sana akan mengenakan tambahan bayaran sekiranya terdapat teknik baru atau versi kemaskini produk. Jika anda berjaya mendapatkan panduan ini, anda tidak perlu membayar secara berkala. Anda hanya perlu membayar sekali seumur hidup untuk anda meneroka ilmu pemasaran online yang paling efektif dan terbukti berkesan. Teknik yang ramai usahawan antarabangsa di luar sana turut praktikkan.

5) Ramai Studen Berjaya Jana Income Lumayan

Salah seorang studen beliau yang berjaya menjana income 6 angka (RM121,175) hanya mempromosi SATU produk affiliate menjadi bukti bahawa Affiliate Method berpotensi membantu anda menjana income lumyan.

Anda boleh korek rahsia bagaimana studen beliau menghasilkan jualan  angka secara per.cuma (KLIK SINI!). 

About the author: Azeri

Usahawan online yang suka menulis artikel blog. Mempunyai impian untuk bebas dari kekangan wang dan masa. Blog adalah aset utama penulis untuk menjalankan bisnes. Penulis juga adalah seorang juruterapi rawatan Islam yang terlatih dan berpengalaman. Sekiranya artikel penulis memberi manfaat kepada anda, sila klik butang share. Terima kasih.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *